Treningstur

Vi inviterer til treningstur i Tromsdalen, Tromsø!
Søndager kl. 14:00 (oddetallsuker)

Oppdatering 06. Juli 2023!

Grunnet ferie er det ikke satt opp noen treningsturer iløpet av sommeren! Vi starter opp igjen med turer i høst, og vil da oppdatere både her på nettsiden og på Facebook. Ønsker alle an flott sommer!

Treningstur er et gratis tilbud for alle med hund, arrangert av Hundelyst. Tilbudet er perfekt for deg som ønsker å trene på passeringer, kontakt, gå rolig tur blant andre med hund, eller bare trene på diverse i utfordrende miljø. Her kan du trene på akkurat det du ønsker med din hund! Treningen varer i en times tid, og det er alltids rom for å spørre om veiledning under treningen!

Vi møtes ved parkeringen nedenfor Elvestrand Gravlund kl. 14:00.

Treningen skjer i området rundt lysløypa, her bestemmer folk selv hvor de ønsker å oppholde seg. Vi kommer noen ganger til å planlegge en bestemt rute, der folk kan ta del i felles tur eller trene rundt løypa der resten passerer.

Du er velkommen til å møte opp både før og etter oppmøte! Treningsturen er lavterskel, og du legger opp treningen akkurat slik den passer deg best!

Viktig å tenke på!

Vi skal ikke være til sjenanse for andre turgåere! Derfor er det svært viktig at vi holder hundene i bånd, unngår å ødelegge skisporene, og plukker opp etter hundene våre. Det er søppelbøtte for avfall like ved parkeringsplassen!

Ellers er det viktig å huske at dette er en treningstur, og vi oppfordrer derfor til at hundene IKKE hilser i løpet av treningen. Vis hensyn til de andre deltagerne og hold god avstand.

Ta med rikelig med belønning til hundene, og godt humør! =)

Lysløypa i Tromsdalen og Gutta på Skauen