Privat treningstime

Vi tilbyr private treningstimer til alle som skulle ha behov for litt ekstra oppfølging. Private treningstimer er perfekt for deg som har utfordringer i hverdagen, ønsker ekstra hjelp rundt noe spesifikt, eller bare vil ha en-til-en oppfølging fremfor felleskurs med andre.

På våre private treningstimer jobber vi med det du har behov for, dette betyr at du selv bestemmer hva vi skal fokusere på og hvordan vi skal planlegge oppsettet. Vi vil alltids gå gjennom noen grunnleggende momenter som samarbeid og relasjon, samt eventuelle andre grunnprinsipper som er nødvendig for at du oppnår resultatet du ønsker!

Opplever du utfordringer i hundeholdet?

Lengre ned på siden har vi skrevet litt om hvordan vi håndterer dine utfordringer!


Hvordan fungerer det?

Vi starter alltids med en uforpliktende samtale sammen med deg som eier. Her blir vi litt kjent og finner ut hva du ønsker å jobbe med i forhold til treningstimene. Når vi har snakket sammen setter vi opp en time til å starte med, denne timen går til å bli kjent med deg og hunden, slik at vi strukturert kan planlegge hvordan vi skal jobbe videre.

Videre oppfølging kan for eksempel bestå av flere treningstimer, henvisning til kurs eller oppsatt treningsplan du jobber med hjemme. Noen ganger holde det med en treningstime, andre ganger trengs lengre oppfølging, dette varier fra person til person! Vi vil uansett sjekke inn med deg etter en periode for å høre hvordan det går.


Prisoversikt

Vi har en startpris på 500kr.
Dette inkluderer første treningstime og skriftlig tilpasset opplegg for videre trening.

Videre oppfølging vil variere i pris, basert på hvilket opplegg vi sammen bli enige om. Dersom planen er videre oppfølging fra oss vil du alltids få prisoverslag i forkant. Vi garanterer at du alltids er informert om pris før vi inngår avtaler!


Ønsker du en privat treningstime?

Dersom du ønsker en privat treningstime hos oss, eller ønsker å vite mer om tilbudet, kan du ta kontakt per e-post eller på Facebook! Det er alltids helt utforpliktende å ta kontakt, så kan vi snakke sammen å se hva som er best for dere. Vi håper uansett på å høre fra deg!

E-post: hundelyst@gmail.com
Facebook: facebook.com/hundelyst


Utfordringer i hundeholdet?

Som hundeier kommer man til å møte på utfordringer i løpet av hundens liv, det er helt normalt! Ofte trenger man også litt hjelp, for å finne ut hvordan man skal håndtere disse utfordringene. Vi er her for å hjelpe deg med dette!

De aller fleste utfordringene man opplever er ganske enkle å håndtere. Som regel er alt man trenger er forståelse for hvorfor det skjer, og hvordan man skal jobbe med det. Selv vi som jobber profesjonelt med hund, kan trenge litt innspill og hjelp fra andre for å løse utfordringer! Vi forstår at selv «simple» problemer kan være utfordrende!

Noen ganger opplever man utfordringer som er mer komplekse. Slike utfordringer kan kreve en helt spesiell spisskompetanse for å håndtere, altså en adferdsterapeut som er spesialisert på feltet. Det er heldigvis ikke ofte utfordringene er i den grad, men det skjer. Dersom vi opplever at dine utfordringer er utenfor vår kompetanse vil vi henvise deg en spesialist.

Vi kan hjelpe deg med det meste av utfordringer, men vi er bevist på egen kompetanse. Dersom vi ser at hunden din er syk vil vi henvise til veterinær, akkurat det samme gjelder på adferd. Du skal være trygg på at vi kan det vi gjør, og derfor informerer vi om dette. Vi vil alltids hjelpe deg å finne kompetent hjelp, og eventuelt følge deg opp på siden om det er ønskelig!

Uansett utfordringer vil vi alltids gjøre oss kjent med din situasjon og hunden din, før vi eventuelt henviser videre! Ofte kan problemer se større ut enn de faktisk er!