Hverdagslydighet

(fra 6 måneder)


Lyst på en ekte hverdagshelt?
Da er kanskje hverdagslydighetskurset for deg!


På kurset tar vi for oss hverdagslydighet, hvordan du får en lydig og stabil hund i hverdagen! Kurset tilpasses alle deltagere, og passer derfor for alle med interesse!


Våre hverdagslydighetskurs!

På våre hverdagslydighetskurs jobber vi med en rekke momenter innenfor hverdagslydighet. Dette baserer seg mye på grunnferdigheter og samarbeid, perfekt for alle som vil ha mer lydighet inn i hverdagen!

Kurset varer i: 8 uker
Max antall deltagere: 6 stk.
Kursavgift per hund: 2100kr


Pensum – Hva lærer du?

Her er en kort oppsummering av hva du kan forvente å lære på kurset! Det vil alltids være noe variasjon i innholdet, og vi har alltids rom for å ta opp andre temaer som det er interesse for!

Teori:
Læringsteori, Samarbeid, Grunnferdigheter, Valg av belønning, Håndtering av utfordringer.

Praktisk trening:
Belønningsutvikling, Sitt, Dekk, På plass, Utgangsstilling, Bli, etc – vi jobber med det DU ønsker å fokusere på!


Kursoppsett

Her er et typisk oppsett av kurset. Det er satt opp en kurskveld i uken, der hver kveld varer rundt 1,5 timer. Du finner alltids fullstendig oversikt over oppsett på våre planlagte kurs i kurskalenderen!

Uke 1: Teori
Uke 2: Trening
Uke 3: Trening
Uke 4: Trening
Uke 5: Trening
Uke 6: Trening
Uke 7: Trening
Uke 8: Avslutning


Hvorfor hverdagslydgihet?

Hverdagslydighet er noe de aller fleste hundeeiere drømmer om i hundeholdet. Hverdagslydighet baserer seg på at hunden skal fungere i hverdagens momenter og utfordringer.

Vi tar for oss en rekke grunnferdigheter som kan brukes alene i hverdagen, eller videreutvikles til triks og andre mer komplekse øvelser.

Hverdagslydighet er også et utrolig flott grunnkurs dersom hunden aldri har deltatt på kurs før! Vi tar for oss det grunnleggende, og tilpasser alltids innhold etter deltagerenes behov!

Vi håper vi får gleden av å møte deg og din hund på kurs!