Unghundkurs

(6 måneder – 2 år)


Har valpen blitt ungdom?
Da kan unghundkurs være midt i blinken!


Unghundkurs tar for seg mye av det samme som valpekurs, men tilpasset for unghunder! Perfekt om man ikke har fått deltatt på valpekurs, eller ønsker å jobbe videre med det man alt har lært!


Våre unghundkurs!

På våre unghundkurs jobber vi videre med det som er fokus på valpekurset. Vi videreutvikler øvelsene og starter å trene på nye morsomme ting! Kurset blir selvfølgelig tilpasset hvert enkelt individ, og passer for alle unghunder – uansett om de har deltatt på valpekurs eller ikke!

Kurset varer i: 8 uker
Max antall deltagere: 6 stk.
Kursavgift per hund: 2100kr


Pensum – Hva lærer du?

Her er en kort oppsummering av hva du kan forvente å lære på kurset! Det vil alltids være noe variasjon i innholdet, og vi har alltids rom for å ta opp andre temaer som det er interesse for!

Teori:
Utviklingsfaser, Hundens språk, Aktivisering og mosjon, Læringsteori, Håndtering og stell, Lovverk.

Praktisk trening:
Belønningsutvikling, Sitt, Dekk, Gå pent i bånd, Passeringstrening, Innkalling.


Kursoppsett

Her er et typisk oppsett av kurset. Det er satt opp en kurskveld i uken, der hver kveld varer rundt 1,5 timer. Du finner alltids fullstendig oversikt over oppsett på våre planlagte kurs i kurskalenderen!

Uke 1: Teori
Uke 2: Trening
Uke 3: Trening
Uke 4: Trening
Uke 5: Trening
Uke 6: Trening
Uke 7: Trening
Uke 8: Avslutning


Hvorfor unghundkurs?

Unghundkurs er en god erstatning for valpekurs om man ikke fikk deltat på det! Mye av kurset basserer seg på det samme – å få en trygg og stabil hund i hverdagen.

Vi jobber med grunnferdigheter, miljøtrening og relasjonsbygging. Alle øvelser og innhold tilpasses hver kursdeltager, vi sørger for at du som deltager får det du ønsker ut av kurset!

Dersom du alt har deltatt på valpekurs er dette en perfekt overgang! Vi viderutvikler øvelsene fra valpekurset, og legger til rette for stor variasjon!

Vi håper vi får gleden av å møte deg og din unghund på kurs!