Valpekurs

10 uker – 8 måneder

Valpekurs er den perfekte starten på hundeholdet! Her legger vi et godt grunnlag for at du og din nye firbente bestevenn skal få et godt liv sammen. Vi jobber med et variert og lærerikt pensum, tilpasset både nye og erfarne hundeiere. Vi anbefaler alle å delta på valpekurs, uavhengig av tidligere erfaring og kunnskap rundt hund!

Du finner alltids oppsatte kurs i vår kurskalender!


Våre valpekurs

På våre valpekurs legger vi grunnlaget for videre trening og samarbeid mellom valp og eier. Kurset er basert på valp i hverdagen, men vi legger et godt grunnlag for videre spesifikk trening for de som ønsker det! Våre kurs er alltids tilpasset deltagerne, derfor vil vi alltids se på deltagerens behov og ønsker, slik at du får en best mulig kursopplevelse hos oss!

Vi har en maksgrense på 6 deltagere per kurs.
Dette er for at vi skal sørge for at hver og en av deltagerne får rikelig med oppfølging og hjelp under kurset!


Hva lærer du?

På våre valpekurs lærer du alt du trenger for å få en god start på det nye hundeholdet. Vi legger stort fokus på relasjon og samarbeid mellom hund og eier, slik at dere har grunnlaget for å oppnå det dere ønsker videre. Innholdet i kurset vil alltids variere litt, men her er en liten smakebit på hva du kan forvente!

Belønningsutvikling
Aktivisering
Kontakt
Ro-trening
Gå pent i bånd
Frivillig håndtering og stell
Grensesetting
Kroppsbeherskelse
Hundens språk og signaler
Innkalling
Regler og lovverk
Grunnferdigheter
Passeringstrening
– og mye mer!


Kursoppsett

Her er et typisk oppsett av kurset. Det er satt opp en kurskveld i uken, der hver kveld varer rundt 1,5 timer. Du finner alltids fullstendig oversikt over oppsett på våre planlagte kurs i kurskalenderen!

Uke 1: Teori
Uke 2: Trening
Uke 3: Trening
Uke 4: Trening
Uke 5: Trening
Uke 6: Trening
Uke 7: Trening
Uke 8: Avslutning


Hvorfor valpekurs?

Vi anbefaler ALLE med valp å delta på valpekurs så langt det er mulig, uansett erfaring! Det er mange som tror at valpekurs bare er for nybegynnere som aldri har hatt hund før, det er bare tull. Selv erfarende oppdrettere og hundeinstruktører drar på valpekurs med sine valper!

På valpekurs lærer ikke bare du mye nytt, men valpen får en fantastisk start på sitt nye liv sammen med deg! Du som eier får tilbakemelding og tips på hva du kan gjøre enda litt bedre, det er alltids rom for forbedring! Vi sørger også for å tilpasse innholdet til deg som deltager, slik at du alltids får noe ut av å gå på kurs med oss!